Ik zoek een coach 

Financieel coach: ZZPspecialist.nl

Stient 14B, 1132 BE
Volendam, Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 - 5328 8663

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach ZZPspecialist.nl

Je hele boekhouding 100% digitaal

Anno 2018 kan je niet meer zonder je smartphone, je tablet of je computer. Communiceren doen we onder meer via Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, Twitter, Youtube, Vimeo, Vine. Kortom: we doen alles in ‘the Cloud’.

Wellicht betekent deze missie dat jouw bedrijfsvoering ook een boost moet hebben. Dat moet dan maar! Want zelfs de belastingdienst stimuleert online boekhouden voor zzp’ers, maar ook voor starters, kleine zelfstandigen en bedrijven uit het (klein) MKB. Kan of wil jij dan achterblijven?

Boekhoudkundig gaat alles dus ‘papierloos’.  Anno 2018 gaan we niet meer met onze ordners naar onze boekhouder om de BTW te laten berekenen. Nee, we scannen onze bonnetjes en facturen. Vervolgens hoeven we deze niet meer te bewaren’. De bankafschriften, BTW, urenregistratie, factureren, aanmanen etc., alles doen we digitaal.

Dagelijks, per uur, per minuut zien we ‘hoe de vlag’ ervoor staat. Wat staat er op mijn bank? Wat krijg ik nog van mijn klanten? Ook als we met vakantie zijn. Wat moet ik betalen aan mijn leveranciers? Wat heb ik dus in mijn portemonnee om te besteden, aan mezelf of aan mijn gezin. Daar gaat het toch uiteindelijk allemaal om.

Van groot belang is dan dat je boekhouding “bij” is. Je wordt heel vrolijk als je ziet wat je eigen inspanningen opleveren.

Onze missie

Onze missie is daadwerkelijk om je zover te krijgen. Door gebruik te maken van de huidige automatisering willen wij je volledig ontzorgen. Jij bent aan het werk, je maakt je geen zorgen om je boekhouding. Door deel uit te maken van ons systeem ‘koop je zelf je rust’. En dat ook nog eens tegen een Zeer Zachte Prijs. Vergelijk het maar eens.

Heb je al een boekhouding, maar nog niet digitaal? ZZPspecialist.nl garandeert je dat je binnen een maand nooit meer anders zou willen. Ook dat is onze missie!

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

We begeleiden starters, zzp'ers, kleine zelfstandigen en het MKB waaronder ook BV’s. Door onze ervaring vereenvoudigen we processen, brengen we orde in je boekhouding en daarmede dus in je onderneming en in je hoofd.

En dat 24 uur per dag, ja, ook op zaterdag en zondag. ‘Daar mag je ons op afrekenen’


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord