Ik zoek een coach 

Financieel coach: Wezp Amsterdam

Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC
Amsterdam, Noord-Holland

Telefoonnummer: 085 0408 410

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Wezp Amsterdam

Wezp; de voordelige online boekhouder voor zzp’ers

Voor zzp’ers die geen stress willen hebben van hun administratie en belastingen. Niet zelf facturen en bonnetjes willen boeken. Hun boekhouding graag volledig uit willen besteden en moeiteloos op orde willen houden. Op zoek zijn naar goede ervaren boekhouders die je zonder extra kosten adviseren en begeleiden. Gebruik maken van de vele voordelen en het gemak van een online platform.

Voor hen is er nu de innovatieve boekhoudservice van Wezp. Geen onnodig werk en ingewikkeld gedoe. Maar een slimme en handige boekhoudservice voor een scherpe prijs vanaf slechts 39,- euro per maand. Ontwikkeld met en voor zzp’ers zoals jij.

Ervaren boekhouders en adviseurs

Wezp bestaat uit een online platform met slimme software en kundige boekhouders die elk kwartaal je administratie volledig bijwerken en controleren. Veilig online, geen gedoe met zelf boeken en alles bij de hand. Jouw persoonlijke Wezp boekhouder is bereikbaar voor al je vragen over je administratie, financiën en belasting via chat, e-mail en telefoon.
Zonder extra kosten!

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Complete administratie voor een scherpe prijs

Wezp is gespecialiseerd in het verzorgen van de complete administratie voor zzp’ers met een eenmanszaak. Wezp verzorgt je gehele administratie all-in voor 39,- per maand, uitgaande van maximaal 120 bonnetjes en facturen per jaar. Mocht je (veel) meer bonnetjes en facturen hebben dan wordt het tarief 49,- per maand.

Dit tarief is inclusief het jaarwerk, de aangifte IB voor ondernemers het indienen van je BTW aangiften, het boeken van je bankbetalingen, elk kwartaal een controle van je administratie, gebruik van het platform inclusief gratis facturatiemodule en hulp en advies via chat, email en telefoon. De details vind je op onze website www.wezp.nl.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord