Ik zoek een coach 

Tijdvooruwbedrijf.nl

Hooftstraat 252, 2406 GR
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06-52684242

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Riëtte Bol- van den Bosch, zakelijke coach voor ervaren (bescheiden) professionals

Ben je goed in je vak en zoek je af en toe ondersteuning om professioneler te ondernemen? Lees dan verder en laat je inspireren door de eerste 4 stappen uit mijn werkboek Effectief ondernemerschap.

Stap 1#

Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw drijfveer? Wat gun je anderen? Pak een notitieboekje en schrijf 10 minuten op wat er in je op komt. Herhaal dit deze week een paar keer. En praat erover met vrienden, familie of collega’s. Als ze merken dat je er enthousiast over praat, dan heb je één van je drijfveren te pakken. En dat is belangrijk. Want als je weet waarom je onderneemt dan helpt dat je om door te zetten op de momenten dat het tegenzit. En mijn ervaring is: ondernemen gaat met vallen en opstaan en daar horen tegenvallers bij.

Stap 2#

Je toegevoegde waarde. Misschien vind je het wel heel lastig om te ontdekken wat jouw toegevoegde waarde is. Wat maakt jou nu uniek? Waarom moet de klant bij jouw bedrijf zijn?  Hieronder vind je een aantal vragen die jou kunnen helpen om je toegevoegde waarde te bepalen:

  • Welke vragen krijg ik als ik vertel wat ik doe?
  • Welke complimenten krijg ik?
  • Welke kwaliteiten noemen klanten in reviews?
  • Wat valt klanten op aan mij of aan mijn werkwijze?

Ga met je klanten hierover in gesprek. Want ondernemen is vooral doen.

Stap 3#

Waarden. Werkwaarden verwoorden wat jij belangrijk vindt in de samenwerking. Bespreek deze waarden met je klanten. Als je bijvoorbeeld gaat voor kwaliteit: wat versta je hieronder en wat heb je van elkaar nodig om die kwaliteit te borgen. Op deze manier werk je aan een effectieve samenwerking met je klanten en trek je energiegevende klanten aan. Klanten die je geld en een goed humeur opleveren.

Stap 4#

Strategie & stappen. Wat worden je ondernemersdoelen voor het komende jaar. En daar bedoel ik mee: wat worden je financiële doelen en wat worden je commerciële doelen.  Bijvoorbeeld: je wilt een omzet maken van € 50.000,=. Hoeveel klanten heb je dan wekelijks nodig? Hoeveel klanten moet je hiervoor dagelijks of wekelijks benaderen? Wat ga je zelf doen? En wat kun je beter uitbesteden? Maak het niet te ingewikkeld. Schrijf maximaal 3 doelen op voor de rest van dit jaar waar je echt aan wilt werken.
Ben je benieuwd naar de overige 4 stappen? Ga dan naar mijn website www.tijdvooruwbedrijf.nl en vraag het complete werkboek aan.   

Over Riëtte:

Mijn naam is Riëtte Bol van www.tijdvooruwbedrijf.nl. Ik coach ervaren (bescheiden) professionals op het gebied van Timemanagement & Acquisitie.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord