Ik zoek een coach 

Financieel coach: SAAK

Skierhusterwei 40, 9057 RE
Jelsum, Friesland

Telefoonnummer: 06 - 1278 2347

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach Saak (Sinnema Administratie Advies Kantoor)

De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: ondernemen.

Diensten MKB/zzp’er

Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer een flinke klus en door de huidige (fiscale) regelgeving soms haast ondoenlijk. Voor een startende ondernemer (zzp’er) extra lastig.

SAAK (Sinnema Administratie Advies Kantoor) staat voor deskundigheid en kwaliteit: of het nu om een B.V. structuur gaat of een éénmanszaak (zzp’er) of Vennootschap Onder Firma. Ik kan een compleet en voordelig pakket aan administratieve en financiële diensten aanbieden.

Voeren van een complete boekhouding

Ik kan de complete financiële administratie verzorgen. De administratie kan gevoerd worden vanuit mijn kantoor of bij jou op locatie. Je kunt alles digitaal aanleveren. Tegen een aantrekkelijk maandtarief vanaf € 65,- verzorg ik jouw volledige financiële administratie.

Begeleiding van het voeren van de boekhouding

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de administratie te voeren en deze periodiek door mij te laten controleren.

BTW en ICP aangiftes

Je kunt per maand of kwartaal de BTW en ICP aangifte door mij laten verzorgen.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding help ik je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach help ik je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Kennismaken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden je wensen besproken en doe ik je een passend voorstel. Je bepaalt zelf wat je zelf wilt doen en welke werkzaamheden je wilt uitbesteden!

Contact

Op www.saak.frl vind je uitgebreide informatie over mijn dienstverlening. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken om nader kennis te maken dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord