Ik zoek een coach 

Financieel coach: Roks financieel inzicht

Hogestede 82, 4701 JG
Roosendaal, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 0652303578

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Roks financieel inzicht

Roks financieel inzicht is een jong boekhoudkantoor gevestigd in Roosendaal.

Wij zijn van mening dat de toegevoegde waarde van een administratiekantoor en boekhouder niet zit in het boeken van de inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften alleen, maar ook in het optimaliseren van de administratie en de advisering daaromtrent.

Door gebruik te maken van alle opties rondom software en applicaties, is het mogelijk om het voeren van een goede administratie qua tijdsbesteding tot een minimum te beperken. Zowel voor de ondernemer als voor het boekhoudkantoor. Daarom bieden wij jou onder andere online boekhouden aan en toch persoonlijk contact met jouw adviseur.

Door deze ontwikkeling kunnen we onze toegevoegde waarde tonen op het gebied van advisering. Dit op zowel fiscaal, financieel als organisatorisch gebied. De keuzes die jij maakt, kunnen grote gevolgen hebben voor de toekomst en moeten daarom goed doordacht gemaakt worden. Op onze website www.roksfinancieelinzicht.nl vind je een aantal voorbeelden.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord