Ik zoek een coach 

Financieel coach: Prodigid Administratiekantoren

Sint Annastraat 19, 6524 EC
Nijmegen, Gelderland

Telefoonnummer: 024-3888995

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Prodigid

Een betaalbare en professionele oplossing voor je administratie, voor iedere zzp’er. Door de unieke werkwijze besteed je weinig tijd aan je boekhouding, maar is er wel volledig inzicht én volop ruimte voor persoonlijk contact. Dát is Boekhoudkantoor Prodigid.

Instapabonnement

Speciaal voor startende ondernemers met weinig budget en een kleine administratie bestaat er een instapabonnement. Voor maar € 33,30 per maand excl. btw verzorg ik je administratie, inclusief aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Ontvang elke kwartaal een zeer helder financieel overzicht voor direct inzicht in je cijfers. De jaarrekening kan eventueel toegevoegd worden aan het abonnement.

Zelf doen?

Of kies er voor om je administratie zelf te voeren in professionele, maar gebruiksvriendelijke online software? Maak gebruik van offertebeheer, facturatiemodule, professionele back-up en andere voordelen. Op afstand controleer ik de administratie voor het beste resultaat. De aangifte inkomstenbelasting is onderdeel van deze werkwijze. Geen uurtje-factuurtje, maar een vast abonnement per maand. Weet waar je er aan toe bent!

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding help ik je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach help ik je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Voor meer informatie over het concept, zie onze website. Kijk bij onze referenties voor (klant)ervaringen. Uiteraard ben je welkom voor een gratis adviesgesprek op het kantoor in Nijmegen. Neem daarvoor contact op via onderstaand formulier.

Tot dan!

Hartelijke groet,

Tessa Kouwenberg – Barten
Oprichtster


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]