Ik zoek een coach 

Margreet Roels - Voor grip op geld & administratie

Sportlaan 38, 1757 PK
Oudesluis, Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 - 1719 0615

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Margreet Roels

Wie

Ik ben Margreet Roels, woon in Oudesluis (gemeente Schagen) en heb veel praktijkervaring op financieel gebied. In april 2016 heb ik mijn baan als financieel controller opgezegd om ZZP'ers te leren hoe een administratie in elkaar zit. Om mijn kennis te vergroten heb ik de opleiding Profit First Professional gevolgd en deze – met een heel gaaf cijfer – afgerond. In deze opleiding heb ik veel geleerd over het ondernemerschap en hoe je je klanten leert grip te krijgen op hun geld.

Waarom

Ik vind het fijn om mijn kennis te delen en daarmee startende ZZP'ers te helpen om financieel inzicht te krijgen. Veel ZZP'ers zijn goed in hun vak maar hebben niet geleerd hoe een administratie in elkaar zit en ook niet hoe je op de beste manier met je geld kunt omgaan.
Helaas komt het voor dat veel ZZP'ers het financieel niet redden en binnen 3 jaar hun zelfstandigheid moeten opgeven. Dat wil ik voorkomen!
Ik zorg dat ze een ZZFP'er worden; een Zelfstandige Zonder Financiële Problemen!

Wat

Het is belangrijk dat jij als ZZP'er altijd weet hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Dat is van cruciaal belang; als jij je cijfers kent, ben je altijd voorbereid op eventuele tegenvallers.
Ook is het superbelangrijk dat je weet hoe je met je geld omgaat; geld is de levensader van je bedrijf; zonder geld ga je failliet! Met alleen goed op je geld passen ben je er niet; je moet reserveren, je moet een buffer aanleggen; kortom je moet toekomstgericht handelen want iedereen komt tegenvallers tegen.

Hoe

Ik ga jou leren hoe een administratie in elkaar zit. Ik ga je deze leren te begrijpen én ik ga je leren hoe je deze zelf op een eenvoudige manier kunt bijhouden.
Schrik niet; ook al heb je niets met cijfers; met de huidige boekhoudpakketten kan iedereen zelf zijn administratie doen. Als je je eenmaal realiseert hoe belangrijk het is dat je altijd op de hoogte moet zijn van jouw financiële situatie zul je zien dat je het leuk gaat vinden ook, echt waar!

Ook ga ik je leren hoe je op een eenvoudige manier je geld kunt beheren.
Je krijgt inzicht in de geldstromen binnen je bedrijf en je zult zien hoeveel rust je dat gaat brengen. Stel je voor; in één oogopslag zie je dat het geld voor de belastingen apart staat; hoeveel je naar privé kunt overmaken, hoeveel je "spaart" voor investeringen/buffer/oude dag en hoeveel geld je aan kosten kunt uitgeven. Hoe fijn is dat!

Ken altijd de cijfers van je bedrijf en word een Zelfstandige Zonder Financiële Problemen

En daar wil ik jou graag bij helpen!

Kijk voor meer informatie op mijn website; www.margreetroels.nl of neem contact met me op via e-mail of telefoon; info@margreetroels.nl of 06 - 1719 0615.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]