Ik zoek een coach 

Financieel coach: Gere-geld Eindhoven

Baronielaan 51, 5628 BP
Eindhoven, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 06 - 8184 8474

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Administratiekantoor Gere-geld Eindhoven

Als zelfstandig ondernemer wil je eigenlijk gewoon doen waarvoor je voor jezelf bent begonnen: je vak uitoefenen. De administratie er omheen is voor de meeste ondernemers iets wat erbij hoort, maar wat er ook vaak bij in schiet. Saniye Kursun van Gere-geld administratiekantoor in Eindhoven helpt je hier graag bij.

Online boekhoudprogramma

Bij Gere-geld maken we gebruik van een online boekhoudprogramma. Jij zorgt dat alle facturen en bonnen bij ons komen. Dit kan heel gemakkelijk door de bonnetjes direct via de app naar ons toe te sturen en de facturen eens per maand naar ons mailen. Op deze manier raken er geen bonnetjes kwijt die vervolgens niet gedeclareerd kunnen worden; met alle gevolgen van dien. Zelf kun je gemakkelijk je eigen facturen versturen. Doordat we in de cloud werken kunnen we allemaal tegelijkertijd met jouw boekhouding bezig zijn. Wij zorgen voor de goede structuur en het inboeken en jij hebt 24/7 inzicht in jouw administratie.

Zelf de administratie doen voor € 14,95 per maand

  • Eens per jaar de IB aangifte laten verzorgen.
  • Eens per jaar je administratie laten controleren en een correcte jaarrekening op laten maken.
  • De inkomstenbelasting en de jaarrekening laten maken.
  • Coaching per kwartaal of per jaar (daarna kun je het zelf)
  • De hele administratie uitbesteden.
  • Bijwerken administratie, salarisadministratie, financieringsaanvragen et cetera.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Zoek jij als zzp'er een boekhoudkantoor in Eindhoven? Bij Gere-geld hou je zelf inzicht en controle maar zonder de zorgen eromheen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]