Ik zoek een coach 

Financieel coach: Factor Horsten

Admiraliteitskade 156, 3011 TT
Rotterdam, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06 - 2461 0519

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Factor Horsten

Factor Horsten → Administratie & Boekhouding

Heb je als zzp’er hulp met je administratie en/of boekhouding nodig? Wil je weten welke kosten je zakelijk mag aftrekken of ben je benieuwd of er voor jou nog speciale regelingen bestaan waardoor je onderaan de streep wat meer geld overhoudt? Laat mij je dan helpen. Al meer dan vijf jaar ondersteun ik met succes verschillende bedrijven met hun administratie en boekhouding, waaronder een flink aantal zzp’ers.

Als voormalig financieel manager heb ik veel van mijn huidige klanten leren kennen, die toen nog in hun studietijd zaten. Hun ondernemersdrang inspireerde mij om ze te helpen bij het starten van hun onderneming en bij te staan bij alle financiële handel en wandel die daarbij komt kijken. Dit leidde vijf jaar geleden tot het startschot van mijn eigen administratiekantoor waarbij ik als zzp’er mijzelf nog meer ben gaan verdiepen in alle regels, fiscale voordelen en mogelijkheden die voor de zelfstandig ondernemers van toepassing zijn.

Het blijft voor mij een plezier om de (startende) zelfstandig ondernemer te coachen en helpen bij de financiën van hun onderneming, hoe groot of klein dan ook.

Simpele en transparante werkwijze

Voor de administratie en boekhouding werk ik veelal vanuit de Cloud. Mijn ervaring en die van mijn klanten bevestigt dat dit een efficiënte manier van samenwerken is, waarbij je altijd inzicht in en toegang hebt tot je eigen cijfers en documenten. Kortom, lekker praktisch en gelukkig geen gesleep meer met multomappen of ordners met facturen en bankafschriften.

Geen persoon is echter hetzelfde en daar houd ik graag rekening mee. Ik sta daarom open voor andere vormen van samenwerking.

Persoonlijk

Bij Factor Horsten gaat de meter niet lopen zodra je een vraag stelt. Je krijgt met mij een vast contactpersoon met kennis van jouw zaken. Daarnaast denk ik graag met je mee via een proactief advies.

Waarmee ik je kan helpen

  • Periodieke verwerking van financiële administraties
  • Verzorgen van aangiften omzetbelasting
  • Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting
  • Samenstellen en bespreken van jaarrekeningen

Voor alle zzp’ers heb ik een betaalbaar abonnement waarbij ik inzet op (financiële) coaching van mijn klanten.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding help ik je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach help ik je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Mocht je meer informatie willen of je situatie bespreken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact op met onderstaand contactformulier. Maak kennis met Factor Horsten te Rotterdam.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord