Ik zoek een coach 

Financieel coach: Deelstra Jansen

Wismastate 9, 8926 RA
Leeuwarden, Friesland

Telefoonnummer: 0888-181818

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Deelstra Jansen

Deelstra Jansen administratie en advies is een zelfstandige allround adviesorganisatie op financieel, bedrijfskundig en fiscaal gebied voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf en de agrarische sector. Met een team van goed opgeleide en betrokken medewerkers bieden wij onze klanten flexibele en efficiënte dienstverlening tegen een zeer gunstige prijs.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en de Vereniging van Agrarische Bedrijfsadviseurs (VAB) om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Samenstelling jaarrekening

Een van de meest bekende werkzaamheden van een administratiekantoor is de samenstelling van een jaarrekening. De jaarrekening moet een goed beeld geven van de financiële situatie van een onderneming. Het is een belangrijke bron van informatie. Daarom hechten wij veel waarde aan de leesbaarheid en overzichtelijkheid van onze verslaggeving. Uiteraard voldoen wij aan alle wettelijke eisen die aan een jaarrekening worden gesteld.

Bedrijfseconomisch advies

Bij onze advisering gaat het over de toekomst van jouw onderneming. Onze manier van werken is er op gericht dat je zelf de juiste keuzes maakt. Wij bieden de deskundigheid om samen met jou tot een goede afweging te komen.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord