Ik zoek een coach 

Financieel coach: Boeqr

Roemer Visscherlaan 35, 4707 BX
Roosendaal, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 085 051 09 39

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Boeqr

Wij helpen jou als ondernemer op weg

Wij zijn boeqr. Boekhouders voor MKB en ZZP. Of het nu je omzetbelasting, jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, je jaarrekening of het aanvragen van diverse toeslagen is, boeqr kan het voor je regelen. Maar ook voor allerlei andere administratieve zaken bieden we hulp.

Voortaan al je zaakjes op orde met een abonnement van boeqr!

Boeqr biedt jou de keuze uit 4 verschillende abonnementen. Met boeqr heb je dus altijd helderheid over de dienstverlening en wat je daarvoor betaalt. Zit er jouw abonnement niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we maken een op abonnement op maat voor je.

Mix van moderne technieken en ouderwetse persoonlijke aandacht

Bij boeqr heb je zelf de keuze. Alles wat je zelf kunt of wil doen, doe je vooral zelf. Dat bespaart het nodige in de kosten.
Ervaren medewerkers controleren of alles klopt, maken je administratie compleet en nemen contact met je op als er iets ontbreekt. Boeqr is dus niet het zoveelste boekhoudpakket, wij gaan veel verder. Heb je liever dat wij het voor je doen? Dat kan ook, geen enkel probleem.
Als alles verwerkt is houden we je op de hoogte. Op je persoonlijke app krijg je een handig overzicht van jouw financiën. Zo weet jij altijd hoe je er voor staat.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Behoefte aan een adviesgesprek? Dat kan!

Heb je vragen of behoefte aan een adviesgesprek van fiscale of financiële aard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle mogelijke onderwerpen hebben wij specialisten beschikbaar die jou verder kunnen helpen. Neem contact met ons op, dan vertellen wij je wat je van ons mag verwachten.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek.
Bellen mag natuurlijk ook op 085 051 09 39.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord