Ik zoek een coach 

Financieel coach: Bedrijsfadviesburo Eckhardt

Spoorstraat 19, 7003 DX
Doetinchem, Gelderland

Telefoonnummer: 0314 - 363730

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach Bedrijfsadviesburo Eckhardt

Jouw administratie is een zaak van vertrouwen

Bedrijfsadviesburo Eckhardt geeft aan die vertrouwenspositie invulling met een duidelijke en herkenbare filosofie.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze organisatie wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met korte communicatielijnen.

Wij staan dicht bij onze cliënten, kennen de ondernemer en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt ook ‘s avonds van onze diensten gebruik maken. Wij houden de vinger aan de pols en reageren snel, alert en flexibel. Wij zijn persoonlijk betrokken bij de zaken van onze relaties.
Dat kwaliteit bij ons gewaarborgd is, wordt bevestigd door ons lidmaatschap van NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en belastingdeskundigen.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via 0314-363730 - info@eckhardt-advies.nl of onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]