Ik zoek een coach 

Financieel coach: AJ Administratiekantoor

Hooglandstraat 64, 3036 PL
Rotterdam, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06 - 1119 3164

Plan route
Volg ons:    
 

Coach AJ Administratiekantoor

Als ondernemer kun je natuurlijk niet zonder een goed administratiekantoor of goede boekhouder. Met meer dan 20 jaar ervaring in de boekhouding als administrateur en assistant-controller kun je bij AJ Administratiekantoor terecht voor het complete scala aan financiële dienstverlening.

‘Jouw onderneming staat centraal’

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten en geen omkijken hebt naar jouw boekhouding, bedrijfsadministratie, loonadministratie of belastingaangiftes.

Ik ben niet alleen een duizendpoot in deze uitvoerende werkzaamheden, maar ik ga net dat stapje verder. Het geven van bedrijfsadvies en belastingadvies aan zzp’ers en MKB’ers behoort ook tot de dienstverlening van AJ Administratiekantoor. Ik adviseer je graag wanneer je toe bent aan een volgende stap met jouw bedrijf of wanneer je met een complex (financieel) vraagstuk zit.

AJ Administratiekantoor is hét administratiekantoor voor ambitieuze ondernemers. Het maakt niet uit of je een starter bent of al jarenlang een bedrijf runt. Ben je eigenaar van een eenmanszaak of heb je een B.V.? De dienstverlening van AJ Administratiekantoor sluit altijd naadloos aan bij jouw wensen!

'Geen onnodige tijd en geld verspillen aan standaard accountancy, maar AJ Administratiekantoor geeft je inzage in jouw cijfers die lees- en tastbaar zijn'


Denk hierbij aan:

  • Financiële administratie
  • Belastingadvies en belastingaangifte
  • Jaarrekening opstellen
  • Loonadministratie
  • Debiteuren- en Crediteuren beheer
  • Bedrijfsadvies
  • Kasstroom overzichten
  • Reeds ontstane administratieve achterstanden wegwerken

Of je nu eenmanszaak hebt, of een bedrijf in het MKB+ segment: je kunt met een gerust hart jouw complete administratie uitbesteden. AJ Administratiekantoor staat zowel starters als ervaren ondernemers met raad en daad terzijde.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding help ik je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach help ik je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Kortom: met AJ Administratiekantoor heb je altijd een boekhouder, analist en strategisch adviseur in één.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord