Ik zoek een coach 

Financieel coach: Administratiekantoor Westvoorne

Burgemeester Letteweg 20, 3233 AG
Oostvoorne, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 0181-485649

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach Administratiekantoor Westvoorne

Administratiekantoor Westvoorne is al vanaf 1990 specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële feiten en is uiteraard NOAB gecertificeerd.

Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Ons doel is het verschaffen van inzicht in de boekhouding en het afleggen van verantwoording over de gevoerde financiële strategie. Wij zetten onze expertise in ten behoeve van u en maken al uw financiën inzichtelijk.

Startende ondernemers (incl. zzp’ers) krijgen vanaf de startdatum volledige begeleiding voor het voeren van de administratie en overige zaken.

Software

Wij maken gebruik van scan en herkenprogramma Basecone, wij werken met Unit 4 en Exact Online. Wij bekijken gezamenlijk wat het beste voor u is.

Ook wanneer u van een ander softwarepakket gebruik wilt maken is dit voor ons geen probleem.

Onze diensten bestaan uit:

  • Financiële administratie (verwerken of controleren van uw boekhouding)
  • Aangifte en belastingadvies (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting)
  • Loonadministratie (van 1 werknemer tot bijv. 250 werknemers)
  • Jaarrekeningen (uitgebreid of alleen een winstaangifte voor de inkomstenbelasting)

Prijsafspraken

Wij werken uitsluitend met duidelijke en transparante prijsafspraken. Zo krijgt u bij iedere factuur een specificatie van de werkzaamheden. Zodoende houden wij voor beide partijen alle kosten helder en overzichtelijk.  Daarbij zijn wij uitermate servicegericht. Wij zorgen ervoor dat uw administratie te allen tijde tot in de puntjes klopt en op orde is. Tenslotte hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. U kunt er dan ook van uitgaan dat bij ons alles tot in detail wordt geregeld.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we u verder graag op weg met uw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij u met uw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Bent u op zoek naar een specialist voor uw administratie in de regio Voorne-Putten of Rozenburg, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord