Ik zoek een coach 

Financeel coach: Administratiekantoor HN Finance

Lagedijkerweg 13F-1, 1742 NB
Schagen, Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 - 2422 4759

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Administratiekantoor HN Finance

Jouw coach en begeleider

Ervaren, betrokken, prima opgeleid en voorstander van persoonlijk contact.

Ervaren

Mijn naam is Henk Nagel, ik heb ruim 18 jaar ervaring als eigenaar van het administratiekantoor en ben daarmee ook ondernemer. Ik ben bij uitstek geschikt als vertrouwenspersoon voor de zzp’er.

Veel zzp’ers heb ik al geholpen bij de start van hun onderneming. Het gaat daarbij om financiële zaken maar ook als sparringpartner bij alle andere mogelijke vraagstukken.

Betrokken

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij de start van een onderneming. Betrokkenheid staat voorop, voor jou als ondernemer maar ook voor jouw partner/ gezin. Immers, zij ondersteunen jou als ondernemer.

Opleiding

Als administratieconsulent kan ik leunen op de opleiding SPD. Geruime tijd was ik aangesloten bij de NOAB. Als belastingconsulent steun ik op de opleiding van het Register Belastingadviseurs. Vele jaren was ik gecertificeerd lid als belastingconsulent. Begin 2018 zijn de lidmaatschappen vervallen. Daarbovenop geeft de ervaring een schat aan informatie.

Tenslotte, als je vragen hebt die onze kennis overstijgen, dan kunnen wij gebruik maken de kunde van collega-kantoren en specialisten.

Persoonlijk contact

Dat vinden wij heel waardevol voor de startende ondernemer. Ondersteuning wanneer dat nodig is. Maar ook als je alweer een jaar verder bent.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding help ik je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach help ik je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Digitaal

Wij maken gebruik van het online-boekhoudprogramma van Snelstart. Hiermee kun je in een paar simpele stappen een factuur maken die er gelikt uitziet. De btw-aangifte is vanaf de software simpel te regelen. Via een portal heb je o.a. altijd zicht op: voortgang, resultaat, btw, openstaande facturen.

Kennismaken?

Als (startende) zzp ‘er is het vinden van het juiste administratiekantoor best lastig. Maar zoek niet verder, wij hebben alles in huis om jou verder te begeleiden. Maak een afspraak en laten wij eens om de tafel zitten om te zien of er een klik is.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord