Ik zoek een coach 

VGZ biedt zzp'ers steuntje in de rug bij betalen zorgpremie

26 maart 2020

Zorgverzekeraar VGZ biedt een ruime betalingsregeling voor zzp'ers die door de coronacrisis in financiële problemen komen.

Zzp'ers die financieel in de problemen (dreigen te) komen, kunnen bij VGZ hun zorgkosten of premie in termijnen betalen. Op die manier hoopt VGZ de zzp'ers een steuntje in de rug te geven.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op deze informatiepagina. Direct een betalingsregeling afsluiten? Ga dan naar Mijn VGZ.

Meer ondersteuning nodig? Bel met VGZ!

Is in termijnen betalen niet voldoende voor jou? Neem dan contact op met VGZ via 0900 - 84 90 (op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur). Dan kijkt VGZ samen met jou naar de beste oplossing. Zo kan VGZ je achterstand bijvoorbeeld voor je bevriezen. Of de betaaltermijn verruimen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Alle informatie over corona en je zorgverzekering

Misschien heb je nog wel veel meer vragen over het coronavirus en jouw zorgverzekering. Op deze informatiepagina probeert VGZ alle actuele vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met VGZ. Zij staan voor je klaar.

 

Terug naar overzicht


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord