Ik zoek een coach 

Bedank je zakelijke relaties met een persoonlijke kerstkaart, juist in tijden van corona!

Het is een traditie die we zeker ook dit jaar niet mogen vergeten: het versturen van kerstkaarten. Juist in een tijd waarin de kerstborrels, kerstdiners en grote nieuwjaarsrecepties niet kunnen doorgaan, komt het er als zzp'er op aan om goed contact te houden met je zakelijke relaties. Wat is er dan leuker (en effectiever) dan een persoonlijke kerstkaart te sturen naar je zakelijke relaties, als blijk van waardering voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar?

Goede start voor 2021

Een kerstkaart kan meer teweegbrengen dan je misschien denkt. Ga maar na wat voor gevoel het je zelf geeft als je een kerstkaart ontvangt van een goede relatie. Zeker als die kaart ook nog eens is voorzien van een persoonlijke boodschap, krijg je als ontvanger het gevoel dat die zakelijke relatie er toe doet. Dit gevoel is ook wat jij als zzp'er wilt losmaken bij jouw relaties. Met zo'n persoonlijke kerstgroet zorg je gegarandeerd voor een voorspoedige samenwerking in 2021!

Hoe schrijf je een zakelijke kerstkaart?

Het is belangrijk dat de ontvanger het gevoel krijgt dat je aandacht aan de kerstkaart hebt besteed. Het mooiste is het als je voor iedereen een persoonlijke boodschap hebt. Of dat lukt, hangt af van het aantal zakelijke relaties dat je een kaart wilt sturen. Zijn dit er heel veel, zeg dan iets over hoe het jaar is geweest. Is het een succesvol jaar geweest? Schrijf hier dan een kort stukje over. Mocht het jaar minder zijn geweest, richt je dan vooral op de toekomst. 

Soorten kerstkaarten

Er zijn veel soorten kerstkaarten en veel manieren om kerstkaarten te maken. Een goede kerstkaart sluit aan bij de huisstijl van jouw bedrijf. Gebruik bij het ontwerpen van de kerstkaart de kleuren en het lettertype die jij ook voor je facturen en op de website gebruikt. Om een kerstkaart een persoonlijk tintje te geven, kun je ook een foto gebruiken van jouw bedrijf. Dat kan een foto zijn met al je collega’s of een foto van het materiaal waarmee jouw bedrijf werkt. Geef deze foto vervolgens wel een ‘kerstkleur’.

Kerstkaart laten ontwerpen?

Laat je je kerstkaart liever door een designer ontwerpen? Bij Crowdsite kan je een wedstrijd plaatsen waarbij meer dan 100.000 professionals voor jou aan de slag gaan met het ontwerpen van een kerstkaart. Kijk op Crowdsite.nl voor meer informatie!

Terug naar overzicht

Roel Masselink

Roel Masselink is als oprichter al meer dan 10 jaar actief met Crowdsite (voorheen 'ontwerpen voor geld'). Met 100.000 ontwerpers is het platform inmiddels uitgegroeid tot de grootste in zijn soort van Europa. Crowdsite helpt (kleine) ondernemers met een professionele uitstraling door ontwerpwedstrijden te organiseren. Benieuwd hoe dit werkt? Neem dan een kijkje op crowdsite.nl 


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord