Ik zoek een coach 

Webinar: De eerste juridische stappen voor iedere zzp'er

18 november 2020

Die algemene voorwaarden en AVG zijn leuk, maar mij veel te duur, ‘dat komt nog wel’. Zo begint het vaak. Totdat een klant een keer niet betaalt of je gecontroleerd wordt en je de verwerking van persoonsgegevens niet op orde hebt. Oeps. Deze perikelen voorkomen, kan vaak honderden euro’s besparen.
 
In dit webinar van HalloLex, word je meegenomen in het juridische speelveld en krijg je inzichten over welke zaken slim zijn om voor jouw onderneming te regelen. Het geeft je inzicht en concrete tips en tricks om mee aan de slag te gaan naderhand!
 
Voor wie?
Alle zzp’ers die de juridische kant van hun onderneming al te lang onderaan het lijstje hebben staan en de zzp’er die zich nu oriënteert om te gaan starten en benieuwd is naar hoe dit met een stevige juridische fundering het beste kan.
 
Wat gaan we bespreken?
Bas van der Werf bespreekt in dit webinar welke documenten van belang (kunnen) zijn voor jouw onderneming. Hoe jij risico’s beter afdekt en hoe jij potentiële hoge kosten voor een geschil of erger kan voorkomen door vooraf aan de slag te gaan met de juridische gezondheid van jouw onderneming.
 
Daarnaast komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
·         AVG
·         Aansprakelijkheid
·         Samenwerking
·         Intellectueel Eigendom
·         Risicobeoordeling
·         Boetes
 
Gratis Legal Blueprint van Lex!
Iedereen die het webinar tot het einde volgt krijgt de Legal Blueprint van Lex, om een echte kickstart te maken en te beginnen aan een juridisch gezonde onderneming.

Tijdstip webinar
Het webinar begint om 10.00 uur en duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Tip: op zoek naar nog meer inspirerende webinars tijdens de Global Entrepreneurship week? Kijk op de agenda en meld je aan.


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord