Ik zoek een coach 

Webinar BrightAcademy: Verwacht (g)een wonder in 2021

7 januari 2021

Koester je ambities, dromen en idealen! Alleen voor wie een te rooskleurige bril op heeft, kan de realiteit frustrerend uitpakken. Verwachtingen die niet uitkomen zijn voor veel mensen een bron van onrust – vaak meer dan ze doorhebben. Daarom vormen je verwachtingen een goed vertrekpunt om meer ruimte in je hoofd te krijgen in 2021.

In dit webinar van BrightPensioen leer je bewuster te worden van al je verwachtingen en wat ze met je doen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf en je onrust. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden om kalmer en losser in het leven te staan (én om je ambities en idealen overeind te houden). Het zou gek zijn al te hoge verwachtingen te wekken, maar dit webinar zet je zeker aan het denken.

Over de spreker

Jan-Wolter Bijleveld is schrijver van de boeken Loslaten, Losser werken en Losleven, geeft diverse workshops en is onder meer docent bij The School of Life Amsterdam. Ook maakt bij de podcast “Afslag X“. In 2021 kun je een nieuw boek van hem verwachten. Kijk voor meer info op hoofdruimte.nl.


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord