Ik zoek een coach 

Powervrouwen voor jou

13 april 2019

Heb jij je eigen business? Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf halen? Zoek jij inspiratie van collega-ondernemers?

Kennis delen

Dan is dit evenement iets voor jou! Het wordt een dag speciaal voor jou en je business. Een moment om kennis te delen, na te denken over de mogelijkheden van en voor je bedrijf, je laten inspireren en vooral te genieten.  

Ontmoet vele andere ondernemers, benut deze dag om te netwerken! Neem zeker je visitekaartjes mee om jezelf en je eigen business te promoten. Op dit event nemen vier powervrouwen een plaats op het podium. Zij delen hun ervaring en geven je inzichten. Dit kan jou enorm helpen voor jezelf en in jouw business om verder te gaan groeien. Zij spreken, afgewisseld met een workshop, een toets en veel meer interactie.

  • Monique van Zoelen | Lezing & workshop 'Jij mag er zijn'
  • Léontine van Geffen | Lezing 'Powervrouw, wat is kracht voor jou?'
  • Marian Koek | Workshop 'Meer succes? Verander je Money Mindset'
  • Katinka Manders | Lezing 'Free to be me'. Voluit leven vanuit jouw essentie!

Inspiratie

Op locatie zijn tal van andere ondernemers aanwezig. Je krijgt alle tijd en gelegenheid om kennis te maken met iedereen. Laat je deze dag inspireren, maak er een mooie leerzame dag van!

Feestelijke dag

Bij ontvangst word je verwelkomd met koffie of thee. Op locatie staat een foodtruck om jezelf te verwennen met heerlijke hapjes en drankjes (op eigen kosten). We sluiten de dag feestelijk af met elkaar. Een dag vol belevenissen, waarbij je vele andere ondernemers gaat ontmoeten en genoeg tijd hebt om te netwerken. En je gaat niet met lege handen naar huis!

Locatie

Het evenement vindt plaats op 13 april van 10:00 tot 16:00 uur op onderstaande locatie:

De Nieuwe Drenck
Zuidgeest 17
4625 DG Bergen op Zoom
Meld je aan of lees meer via onderstaande link.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.