Ik zoek een coach 

Gratis webinar: 'Van tegenkracht naar veerkracht in coronatijd'

9 juli 2020

Corona raakt ons allemaal. Klein en groot. Toch kun je (ook) deze tijd gebruiken om te groeien en vernieuwen. Hoe kom je van tegenkracht naar veerkracht in deze rare tijd? Maartje Bos geeft er een webinar over op 9 juli.

Maartje Bos is ondernemer en eigenaar van Ibu Bos Projecten. Ze brengt mensen en organisaties samen. Overkoepelend in haar aanpak; ze creƫert speelruimte waar nieuwe dingen mogelijk zijn en en zoekt naar veerkracht. Zowel op stedelijk en maatschappelijk niveau als individueel en team niveau.

Nieuwe kansen

Maartje kwam met dit webinar nadat ze zelf met tegenkracht en veerkracht tijdens corona te maken kreeg. Dit leidde tot inspiratie, creativiteit en nieuwe kansen. Ze schreef er dit artikel over. Tegelijkertijd bracht het bij Maartje het besef dat we verliezen zullen moeten dragen. Inzichten die allemaal terugkomen in het webinar. Aangevuld met een flinke dosis concrete tips.


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord