Ik zoek een coach 

Gratis webinar: 'Hoe onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie?'

30 juni 2020

Iedereen koopt weleens wat, of het nu zakelijk is of privé. De een voor een prikje. De ander wat duurder. En de keuze is vaak reuze. Geen overbodige luxe dus om met jouw bedrijf, dienst of product duidelijk boven het maaiveld uit te steken. Weten hoe je dit het beste aanpakt? Lizanne Jakobs vertelt het je in haar webinar op 30 juni.

Positioneer jouw bedrijf

Jij gaat net dat stapje verder en doet het bewust een beetje anders dan je concurrent. Maar weten je klanten dat wel? En wat hebben zij daaraan? Het webinar gaat hier dieper op in. Je leert je bedrijf (nóg beter) positioneren op een manier die bij jou past. Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent.

Brilliant Work

Lizanne Jakobs runt Brilliant Work en is expert op het gebied van sales, marketing en bedrijfsgroei. Ze combineert het beste van theorie en praktijk. Lizanne helpt ZZP- en MKB-klanten uit Nederland en het buitenland met omzetgroei, export en een betere interne bedrijfsvoering. Ze werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Ook coacht Lizanne haar eigen team van coaches en adviseurs. Brilliant Work werd in 2019 verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland door Corporate Vision magazine.


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord