Ik zoek een coach 

Gratis webinar BrightAcademy: 'Word een pro in public speaking'

3 november 2020

Er is al genoeg standaard. Standaard sprekers, met standaard verhalen, met standaard trucjes. Jouw publiek vraagt om pakkende en passende verhalen. En nog belangrijker, ze willen geraakt worden. Door jouw verhaal, op jouw manier verteld. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie voor groot publiek, of een 1-op-1 gesprek tijdens een netwerkevent.

In dit webinar van BrightPensioen neemt public speaking expert Marco Pesch jou mee in de wereld van storytelling. Wat kan jij leren van de oude Grieken, Disney en Pixar? En nog belangrijker: hoe kan jij dit toepassen? In zowel je salespitch, je zakelijke presentatie, als in het antwoord op de gevreesde vraag: “hey, wat doe jij eigenlijk?”

Over de spreker

Marco Pesch is eigenaar van public speaking training agency HAPPY GOOD TALK. Hij noemt zichzelf een comfortzonevergroter. De missie van zijn agency is om zelfvertrouwen te creëren, door middel van training en coaching op het gebied van spreken in het openbaar. Hij preekt eigenheid: “minder van datzelfde, meer van dat andere op het podium”. Zowel in eigenheid, als representatie.

Fun fact: Marco werkte ooit als clown in een circus en heeft leden van de Europese Commissie toegesproken over vergrijzing.


 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord