Ik zoek een coach 

Gratis webinar: 'Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één'

11 november 2019

Veel zzp’ers sluiten geen AOV af omdat ze dat te duur vinden én ze stellen van het opbouwen van pensioen uit. Om beide problemen in één keer op te lossen zijn BrightPensioen en SharePeople een samenwerking aangegaan. Tijdens dit webinar leggen Cosmas Blaauw van SharePeople en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen uit hoe het precies werkt.

Crowdsurance

Via het crowdsurance platform SharePeople delen inmiddels meer dan 350 Bright leden het risico op arbeidsongeschiktheid onderling met andere Bright leden. Maandelijks zetten ze een bedrag opzij voor eventuele zieken. Is er een lid ziek, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen, geschonken door de andere leden. Het grootste deel dat niet gebruikt wordt voor giften gaat in de pensioenpot! Hoe handig is dat?

Tijdens dit webinar leggen we uit:

  • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid via SharePeople kunt delen
  • Hoe pensioen via BrightPensioen werkt.
  • Hoe de combinatie BrightPensioen – SharePeople werkt. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken? etc.

 
zzpcoaches.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord